Rozali InteriørRozali Interiør

tjenester    omtaler & referanser     kontakt     hjem

Omtaler & Referanser - Viktige kunder

ALLERS om Bærum Sykehus

"Fargevalget er vesentlig for pasientene, hvor målet er å ramme inn pasientenes situasjon på en positiv måte, slik at kropp og sjel får gå i takt."


VG om Bærum Sykehus

"Helse og harmoni var hovedtanken til Rose Zavodny da hun fikk jobben med å fargesette og innrede KOA. (Kreftomsorgs-avsnittet) Ved å ha en vakker avdeling, sender vi signaler til folk om at de betyr noe, og det er viktig. Jeg er i alle fall ikke i tvil om at skjønnheten har en plass i helsebringende arbeid" sier overlege C.M. Edenbrandt."


DT/BB om Nyfødt Intensivavdeling på Buskerud Sentralsykehus

"Nyfødt Intensive-avdelingen ble tildelt fylkeskommunens arbeidsmiljøpris. Fargene er med på å tilføre nytt liv i rommene, og dette er viktig i forhold til avdelingens oppgaver. Avdelingen roses for kreativ tankegang."


RINGRIKE BLAD om Fødeavdelingen på Ringerike Sykehus

"Hjemmefødsel på sykehuset! Sykehusdirektøren lokker med Norges nyeste og flotteste fødeavdeling,- en barselavdeling med hotellstandard. Sykehuset har lagt vekt på at avdelingen skal ha minst mulig institusjonspreg."


BASIS om Fødeavdelingen på Ringerike Sykehus

"Føde-avdelingen har vakre, gryende og oppvåknende vårfarger som symboliserer "Livets Vår" , livskraft, håp og optimisme."


BO-NYTT

"Det er lyset Rose Zavodny arbeider med, ut i fra prinsippet om de syv fargene i regnbuen og deres sammenheng med de syv hovedenergi-sentrene i kroppen."


AFTENPOSTEN om Rozali i Lier

"Alle rommene henger på mysteriøs vis sammen, selv om hele fargespekteret er med!"

 

[ til toppen ]